Velkommen

til Sct. Mariæ Skoles Bigband. Vi er et ungdomsbigband med 25 aktive musikere i alderen 12-17 år.

Orkesteret, der ledes af musiklærer Gert Nørgaard, spiller et bredt repertoire med hovedvægten på glad swingende jazzmusik.

Kommende koncerter

Blå festival

Igen i år er vi inviteret til at medvirke til Blå festival. Vi spiller på gammeltorv kl. 14:00-16:00. Forældre og venner af bigbandet skal endelig komme forbi og nyde en dejlig koncert.

september

25-års jubilæum

Lørdag den 10. september afholdes bigbandets 25-års jubilæum. Sæt kryds i kalenderen. Det bliver stort.

Video

Sct. Mariæ Skoles Bigband spiller Blue Rondo á la Turk, Musikkens Hus, 19 marts 2015.

Booking

kan ske ved at kontakte skolen, eller ved direkte kontakt til Gert Nørgaard. På kontakt siden finder du de relevante telefonnumre og mailadresser. Her kan du også downloade vores vedtægter.

Donationer er velkomne på kontonummer:
8401 0001019480

MobilePay

Nu kan du også benytte MobilePay. Sct. Mariæ Skoles Bigband har MobilePay nummer: 35145

Følg os på Facebook og Youtube

og få nyheder, billeder, video og meget meget mere, så snart det offentliggøres på de sociale medier..