Velkommen

til Sct. Mariæ Skoles Bigband. Vi er et ungdomsbigband med 25 aktive musikere i alderen 12-17 år.

Orkesteret, der ledes af musiklærer Gert Nørgaard, spiller et bredt repertoire med hovedvægten på glad swingende jazzmusik.

Kommende koncerter

maj

Friluftsgudstjeneste på Skansebakken i Nørresundby

Mandag den 21. maj. Sct. Mariæ Skoles Bigband spiller ved Friluftsgudstjeneste på Skansebakken i Nørresundby

maj

Koncert i Musikkens Hus

Søndag den 27. maj. Musikkens Hus slår dørene op til en dag for hele familien, som står i kulturskolens tegn. Huset fyldes med aktiviteter og omdannes til en stor musikalsk legeplads for børn og forældre.

Video

Sct. Mariæ Skoles Bigband Koncert i Disneyland, Californien den 13. oktober 2014

Booking

kan ske ved at kontakte skolen, eller ved direkte kontakt til Gert Nørgaard. På kontakt siden finder du de relevante telefonnumre og mailadresser. Her kan du også downloade vores vedtægter.

Donationer er velkomne på kontonummer:
9280 1945827285

MobilePay

Nu kan du også benytte MobilePay. Sct. Mariæ Skoles Bigband har MobilePay nummer: 35145

Følg os på Facebook og Youtube

og få nyheder, billeder, video og meget meget mere, så snart det offentliggøres på de sociale medier..